FAQ

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att studera vid ett av programmen som tillhör sektionen och att betalat din medlemsavgift till THS.

Vad kan jag göra om jag inte är medlem?

Du kan alltid sitta och studera i vår sektionslokal META (Osquars Backe 21) mellan 6-17, men för att ta del i de event som sektionen anordnar eller vara med i dess nämnder så måste du vara medlem.

Hur lär jag mig vad som händer på sektionen?

Alla evenemang som sektionen anordnas marknadsförs på hemsidan! De hamnar i vårt vanliga nyhetsflöde men vill du endast se event som anordnas kan du gå till Event där det också finns en kalender över dessa.

Hur påverkar jag sektionen?

Om du vill ändra något i sektionen så finns det flera sätt. Först och främst så kan du prata med andra medlemmar, sektionens funktionärer eller sektionens styrelse för att se om din förändring går att göra utanför officiella medel.

Om detta inte är fallet så kan du skicka in en motion till Sektionsmötet (SM). Du kan läsa mer om hur du skriver en motion här och meddela sektionens sekreterare om du har några frågor.

Hur går jag med i en nämnd?

Alla nämnder rekryterar på olika sätt. Vissa är öppna och de kan du gå med i när du vill medans andra är stängda och har rekryteringar 1-2 gånger om året. Om du undrar hur du går med i en nämnd eller när deras rekrytering öppnar kan du skriva till nämndens ordförande.

Du kan hitta samtliga av sektionens nämnder och dess ordförande under Nämnder.

Hur anordnar jag en fest?

Du kan läsa om hur man anordnar en fest eller ett event inom sektionen i dokumentet How2Event.

Vem skriver jag till om jag har några fler frågor?

info@datasektionen.se