Budget-SM Information

Nu är det äntligen dags för läsårets första sektionsmöte, Budget-SM! Sektionsmötet(SM) är Datasektionens högsta beslutande organ. Det är här som våra medlemmar föreslår och röstar om vad sektionen ska göra. Kanske ska vi köpa en en läskmaskin, skaffa en till bil eller köpa in smörgåstårta.

Även om du känner att du inte vet så mycket om sektionen, så ska du självklart komma ändå! Detta är din chans att påverka, och att se hur sektionen verkligen fungerar.

Fyllnadsval sker till Ledamot för Studiesociala Frågor, Studienämndens ordförande, Jämlikhetsnämndens ordförande och Öfvermatrona! Sök eller nominera folk på https://val.datasektionen.se/

Om du har ett förslag att lägga, skriv då en text där du motiverar ditt förslag(en så kallad motion), och definerar ett antal att-satser som sektionen kan rösta om. Googla ordet "motion" för mer info, eller leta fram gamla protokoll på hemsidan för att se exempel. Hör av dig till drektoratet för hjälp! För att generera en fin LaTeX-mall för sin motion så kan man gå in på https://motioner.datasektionen.se/.

Skicka sedan din motion till drek@d.kth.se senast 3 oktober 18:00!

Det startar kl. 17.30 i B3. Ses där!

Vi bjuder på mat. Ni kan anmäla er för mat här: https://goo.gl/forms/8bI3KrKIY8iwABPQ2

Obs! Du måste ta med fotolegitimation och kårleg (Mecenatkort med Nymble, THS logga och sektionsloggan på) eller annan handling som styrker ditt medlemskap i datasektionen. Om du inte har ett kårleg än, så kan du få en lapp av kårexpeditionen i Nymble som stärker ditt medlemskap.

Motionsstopp är den 3/10 18:00!