Data till Dreamhack W 2017

DHW17 är i Elmiamässan i Jönköping Fredag 2017-12-01 08:00 - Måndag 2017-12-04 (08:00), och Data ska dit! Eventet är anordnat av sektionsnämnden DESC (Datas E-Sports Community). Dubbelkolla att ni inte har tenta/KS/annat på schemat de dagarna. Vi har bokat sektionsbilen för detta event, och vi har 4,000 kr i transportbudget att leka med.

Köp biljetter här: https://bokning.dreamhack.se/

Vi satsar på att vara i Jönköping ~11:00 för öppningscermonierna. Det tar drygt 3 timmar att åka Stockholm -> Jönköping, så detta innebär att vi kommer åka runt till alla som ska med dagen innan för att packa in allas datorer i bilarna. Vi kommer alltså samlas tidigt (08:00) nästa dag vid KTH för att åka ner tillsammans. Om man vill ordna egen transport ner är det självfallet inget problem, men sektionen kan inte subventionera drivmedel då.

Alla är välkomna att följa med oss, inklusive partner, syskon, vänner, mamsen et.c :) En asterisk dock: icke-sektionsmedlemmar får åka i sektions-/hyrbilen i mån av plats; sektionens pengar ska gå till sektionens medlemmar. Om vi har platser över i bilarna är det självfallet inget problem att åka, men sektionsmedlemmar går först.

Vi har redan börjat köpa biljetter :) Platskarta finns här: https://bokning.dreamhack.se/?p=seatmap Det här Hall B raderna B8-B9 som gäller. Vi sitter längst ut till höger.

Packlista är ovve, dator och sovsaker. Sovplatsen är en stor hall (tänk idrottshall) där alla sover på golvet, så packa lämpligt.

Två till grejer: - DH Game är asnajs, det ska alla spela! - Det finns planer att bygga en ställning att ha datorer på, mer info om det blir en grej av det kommer någon gång innan december.

Tagga? Tagga! Jag är hype :D