Sök dHöstkalendern (och dJul)

HO HO HO

Nu är det bara (typ fem månader) kvar till december och med det, starten av dJulkalendern 2024!! MEN innan dess sker det ju dock något minst lika viktigt nämligen dHöstkalendern som arrangeras åt nØllan under mottagningen!

DJulkalendern är datas jul- och CTF-nämnd och vi konstruerar CTF-tävlingar (samt håller koll på datasektionens önskelista till tomten), “vad är en CTF-tävling?”, jo dJulkalendern (och höstkalendern) är en s.k. CTF-tävling vilket står för Capture The Flag - (tävling står för tävling) är en tävling inom cybersäkerhet där den tävlande ska försöka hitta textsträngar, benämnda som flaggor, genom att utnyttja svagheter i program och dylikt.

Iallafall, för att vi ska kunna kunna ha några kalendrar behövs det en projektgrupp för det hela och därför är det viktigt att just DU fortsätter att läsa följande punkter för att se vad just DU skulle kunna hjälpa till med:

Koda luckor

Är du en klurig typ som älskar problemlösning och är eller har du ambitioner att komma med i Säpos och FRA:s register över individer som utgör ett hot för landets IT-infrastruktur? Isåfall är det i ditt intresse att hjälpa till att skapa luckor, det blir kul, SÖK!

Storyskrivning/lore

Är du en person som har talang för att skriva historier som en dag antagligen kommer belönas med Nobelpriset OCH/ELLER ge regeringen incitament till att prompt forsla in pengar till slutenvården och återigen öppna upp Beckomberga sjukhus med dig som enda patient, isåfall hjälp oss skriva en gripande och (kanske) höstig/julig story som är kan omfamna årets kalendrar, SÖK!

PR

Är du en sån som ogillar fri vilja och är en expert på subminimala meddelanden och hur man får människor att lyssna även fast de själva kanske inte tänker på det, är du möjligtvis utbildad hypnotisör eller medium? isåfall SÖK SÖK SÖK (och finn formuläret längst ner i meddelandet)!

Grafisk design

Är grafisk design din passion och vill du ha i princip helt fria konstnärliga tyglar, SÖK!!

Fipplande med webbsidan

Är du helt flytande i allt som har med hemsidor och/eller servrar och känner att du vill vara med och förbättra dJulkalenderns hemsida till något så fullständigt att det kommer stämplas som världsarv av UNESCO eller är det så att du tidigare gjort en hemsida genom Wix åt din farbror eller är det så att du just lärt dig om internet och tycker det här med hemsidor verkar häftigt och inte är särskilt mån om ditt digitala fotavtryck, SÖK!

Om du har några frågor om dHöstkalendern eller dJulkalendern är det bara att höra av sig till djul@datasektionen.se

**Formuläret är öppet mellan den 25 juni och 3 juli! **

I tjänsten

Jonathan Almgren Tomtemor/-far 2024