METAdorerna uppstartsmöte, två fredagar i rad?!

Hej kära Data och kanske någon Median här också! Nu när ettan har anlänt vill vi i METAdorerna välkomna ALLA på både media och data till ett fantastiskt uppstartsmöte! Vi i METAdorerna gör alltifrån grafisk design 🎨och programmering 💻 till att ta hand om META och ha banger TB:s!💥Vill du veta mer om hur kul livet som METAdor blir?! Isåfall gör du bäst i att dyka upp på något av våra uppstartsmöten! 🚀

🗓️ Det första mötet kommer att hållas i någon lämplig E-sal, vi avgår från META 12:15 nu på fredag för att ta oss dit tillsammans. Det kommer nog finnas någon som kan samla upp en och annan eftersläntrare också.

🗓️ Om du inte kan delta denna fredag, så frukta ICKE! Det är nämligen så att även nästa fredagsmöte (29/9) kommer vara anpassat till massor utav framtida METAdorer! Så fyll gärna i formuläret men kryssa då i den 29/9 istället!

Formulär (inte obligatoriskt, men uppskattat): https://dsekt.se/metadorerna-uppstart

Tl;dr: Var utanför META 12:15 på fredag (22/09) så kommer du få veta allt som går att veta om METAdorerna och META! Kan du inte på fredag så kom samma tid nästa fredag!

// Lokalchef, som vet att det kommer finnas mängder av fika! 🍪🎉