Utbildningsnytt VT23 SN

Hej sektionen!❤️

Nedan kan ni läsa utbildningsnytt för VT23.

Ansökan till kursval och masterval stänger den 15:e maj! Ansökan till kursval och masterval stänger den 15:e maj. Glöm inte att anmäla er i tid. Oroa er inte om behörighet när ni anmäler er till masterval, behörighet kontrolleras automatiskt och manuellt.

Säkerhet Det förekommer att obehöriga vistas på KTHs områden när de ej har tillträde. Var därför uppmärksam om vilka du släpper in i KTHs lokaler efter kl. 17 när allmänheten ej har tillträde.

Canvas kommer att ersätta programwebben HT23 I höst kommer KTH att arbeta på ett nytt sätt med programkommunikation och studenter kommer kunna komma åt aktuell information om sitt program på ett mer lättillgängligt sätt när programwebben nu ska förflyttas till Canvas. Programrummen kommer vara tillgängliga för studenterna från och med HT 2023 och kommer att flyttas den 31:a Maj.

**Återkoppling om kurser ** Vi vill påminna studenter om att hålla en god ton och att ge konstruktiv feedback om utbildningen och kurser. Vi vill jättegärna höra eran feedback och utveckla utbildningen tillsammans. Om ni upplever problem och svårigheter i kurser eller studiemiljö, hör gärna av er till våra representanter eller funktionärer. Ni hittar all kontaktinformation här.

För att läsa hela utbildningsnytt, klicka här.

**Sammanfattningar ** Sammanfattning av programråd VT23 här. Sammanfattning av länkmöten åk 1-3 VT23 här . Sammanfattning av utbildningsråd VT23 här.