Viktig info gällande dJubileets slutfest

Hej alla dataloger och alumner!

Vi kan nu dela med oss att slutfesten har ett nytt datum. Det nya datumet är den 14:e oktober. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som datumbytet kan ha orsakat, och hoppas att ni ändå är taggade på att komma och fira Datasektionens 40-årsdag riktigt ordentligt! Detta kommer bli grymt så det vill ni verkligen inte missa!

Vi kan även passa på att avslöja att den topphemliga slutfestlokalen kommer att vara Nymble, så ni alumner kommer att få glädjen att än en gång besöka vårt stolta campus.

För mer information gällande slutfesten kan ni gå in på Facebookeventet här: Länk

Då vi vill undvika de problem som uppstod i samband med banquetten kommer vi inte att släppa biljetter via confetti. Ni kommer istället få anmäla er via Google Forms, men för att undvika stressen vid biljettsläppet kommer vi att slumpa fram biljetter bland de som anmäler sig inom första timmen när biljetterna släpps. På detta vis slipper man vara supersnabb med att skriva in sina uppgifter och så kommer alla ha en ärlig chans att få tag på en biljett.

Vi kommer att öronmärka en del av biljetterna för de olika årtiondena, då vi vill ha representation från alla tider där vår underbara sektion existerat.

Specifikt kommer vi att öronmärka: 40 st till 80-tal 40 st till 90-tal 40 st till 00-tal 40 st till D10-D17 80 st till D18-D22

Om det finns biljetter kvar från dessa årtionden kommer vi att släppa dem till den allmänna biljettpoolen. Totalt kommer att vi att släppa 300 biljetter. Senare i höst kommer vi att släppa ytterligare biljetter till nØllan.

Biljettsläppsformuläret hittar ni här: Länk

Formuläret öppnar kl. 20:00 den 19:e april, och anmäler ni er i formuläret innan 21:00 är ni med i första rundan av slumpning för biljett. Alla som anmäler sig efter 21:00 kommer istället att hamna på en reservlista.

Vi kommer att genomföra slumpningen och skicka ut mail senast söndag kväll samma vecka, den 23:e april. I det mailet kommer ni att få reda på om ni har fått en biljett och hur ni ska göra med betalning.

Priset för studenter kommer att vara 230 kr för alkoholfritt och 250 kr för biljett med alkohol. Alumner betalar 330 kr för alkoholfritt och 350 kr för biljett med alkohol.

Vi vill även passa på att påminna alla om att skriva upp sig på alumn-maillistan och att reservformuläret för banquetten är ute nu. Maillista Reservformuär

Vid frågor är det bara att höra av sig till [email protected]

Vi ser verkligen fram emot att få fira med er alla, och hoppas att ni är lika taggade som vi är!

Vi ses på slutfesten!