Bröllopsresan: Släppet

Anmälan till bröllopsresan kommer att släppas här samt på FB på söndag den 4 december kl 19:00:01.002.

Yo!

Här kommer lite efterlängtad information om bröllopsresan. Det kommer helt seriöst bli en resa där vi kommer åka till ███████████████ så därför kommer ni behöva pass! Resan kommer ske vecka 12, men dagarna kommer spikas inom kort. Hälften av platserna är för reseglada medianer och hälften av platserna är för Stig-Helmer-inspirerade dataloger!

En biljett innefattar transport till ███████████████ och hem, boende, och eventuella överraskningar. Anmälan släpps på söndag kl 19:00.

Priset för en biljett kommer vara runt 800 kr, men betalning kommer ske under vårterminen. Anmälan är bindande. Det betyder att om du anmäler dig kommer du bli skyldig att betala ifall vi inte kan hitta någon som vill fylla din plats.

För de taggade som verkligen vill fylla i formuläret snabbt så kommer vi fråga om följande: namn, mail, personnummer, om du har pass (boolean), telefonnummer och sektionstillhörighet!

Om du fyllt i formuläret så garanterar det INTE en plats. Vi kommer skicka ut mail till alla ifall ni fick en plats eller hamnade på reservlistan. Ifall ni av någon outgrundlig anledning ångrar er så har ni 24 timmar på er att avsäga er plats genom att svara på bekräftelsemailet.

Taggade hälsningar Bröllopet

Tid: V12

Dagar: 4

Pris 800

Pass krävs