Matlagning i sektionslokalen

Under våren har vi tillsammans med THS och KTH diskuterat frågan angående att laga mat i sektionslokalen. Tillagning av mat i sektionslokalen är tillåtet, under förutsättning att man använder den utrustning som KTH tillhandahåller, alltså fasta plattor, mikrovågsugnar och värmeskåp.

Vidare får vi endast laga mat i begränsade mängder, detta p.g.a. att avlopp och ventilation inte är dimensionerade för större mängder. Vi har tolkat detta som att vi får laga den mat som får plats på de fasta spisplattorna.

Under sommaren kommer delar av lilla gasque i Nymble byggas om till ett större kök som kommer kunna bokas vid större evenemang. Detta beräknas av THS vara klart till mottagningen 2017. Mer information kommer så fort vi vet mer.

Om frågor uppkommer, kontakta Konglig Lokalchef på data: lokalchef@d.kth.se eller Sektionslokalsansvarig på media: sektionslokal@medieteknik.com.