Proddkväll med DEMON

Hej allesammans! DEMON välkomnar härmed alla intresserade till läsårets första proddkväll! (whoop whoop!) Ta en sväng förbi META med din laptop och låt kreativiteten flöda! Collaba med varandra, ge varandra feedback eller umgås bara med andra medans du proddar! Tillgång till DEMONs synthar, instrument och andra prylar kommer finnas! Inget färdighetskrav finns, alla från total nybörjare till proffs är välkomna!

ATT TA MED: Någonting att prodda på, förslagsvis en laptop men det är även möjligt att prodda på en surfplatta och till och med mobilen!

Hörlurar, detta är viktigt då vi inte vill "överrösta"(?) varandra. Hörlurar gjorda för mixning/studiobruk är att rekommendera men vilka hörlurar som helst funkar utmärkt!

DAW (Digital Audio Workstation), Tyvärr har inte DEMON DAW licenser att ge ut (än...) så se till att ha ett programvara att prodda på! Om du inte äger en licens så existerar det gratis DAWs att ladda ner! Annars kan jag även shilla demoversionen av FL Studio, den är precis som fullversionen med hållhaken att alla projekt som sparas låses när man stänger ner projektet och man behöver fullversionen för att låsa upp dom igen.

Om du inte har allt så kan du ändå ta en titt förbi och försöka hitta någon att collaba med eller bara umgås och diskutera musikproduktion med oss! :)

BRA ATT HA: Ett externt ljudkort (Audio Interface) är en fördel att ha och underlättar men det är långt ifrån ett måste att ha!

NÄR: Tisdagen den 25 september kl 17:17-22:00

VAR: Mötesrummet i META med möjlighet att flytta ut i huvuddelen av META i mån av plats!