Stökigt i META

Hej kära sektionen!

Som ni säkert har märkt är META rätt smutsigt just nu, med rätt mycket odiskad disk och otömda soptunnor. Detta beror på att måndagsstäden inte har kommit igång än (då det är dessa som brukar ta hand om detta för det mesta). Dessutom har ju inte nämndverksamheten kommit igång med pubar och eventkvällar, då dessa åtminstone brukar ta hand om lokalytan (DKM och MKM brukar vara duktiga på att ta hand om disken).

Så vad gäller nu då? Jo, lokalen är ju delad av alla oss som spenderar tid i den, så väl pluggtid som att bara komma förbi för att äta lunch. Därför skulle jag vilja be er som är i lokalen att städa undan efter er själva, och gärna om ni orkar att ni diskar en tallrik extra eller tömmer en soptunna, bara för att. Det vore trevligt för alla ifall ni gör detta oavsett, men mest relevant kommer det vara denna och nästa vecka eftersom städen och verksamheten börjar först den 28/9.

Ifall ni har några frågor om något som rör lokalen whatsoever så nås jag i min roll som lokalansvarig på lokalchef@d.kth.se eller om ni vill nå min motsvarighet Maria ‘Marre’ Bahrami så gäller sektionslokal@medieteknik.com

Puss och kram, skumbanan <3