PLASK 2015

För dig med Facebook

För dig utan Facebook:

Tjo på er alla dataloger och andra!

Under mina besök av fester och pubar så har jag sett en hel del smutsiga, såsdränkta, leriga, illaluktande och på andra sätt mindre aptitliga ovvar. För att hjälpa samtliga dataloger med att ha ovvar som strålar cerise så ska vi bada tillsammans! Ta chansen och se till att ovven är ren och fin inför nästa år samtidigt som ni får en härlig stund med alla vänner mitt i sommaren!

I år kör vi på en lite mer närbelägen destination att plaska på nämligen Rålis (http://tinyurl.com/plask-plats). Ta med något att äta, något att dricka så kör vi!

Det här är givetvis ett evenemang som inte är exklusivt till Datasektionen. Bjud gärna in människor från andra sektioner/skolor också som har eller inte har smutsiga ovvar!

Självfallet så kommer vi att ha ett märke! Anmäl er till plask här: http://goo.gl/forms/niEBFbhf7Z och berätta för mig om ni vill ha ett märke eller inte

Kom hit eller må era ovvar för evigt vara smutsiga,
Prylis
- er räddare ur smutsen

For our international friends:
––––––––––––––––––––––––––––––
Hey! We are going to go and swim at rålambshovsparken (http://tinyurl.com/plask-plats) to clean our overalls and have a nice time, you can of course show up even if you don’t have an overall. Bring something to eat and something to drink (alcohol is permitted).
Sign up here so i know how many that is attending and tell me if you want a patch: http://goo.gl/forms/niEBFbhf7Z
/ Prylis