Val-SM(Sektionsmöte) // Chapter meeting

FB-event
Har du inte Facebook? Inga problem:
//
If you don’t have Facebook it’s no problem (english down below).

//

Det är dags för Val-SM! Vi bjuder på middag och fika!

Registrera dig för mat här.

Motionsstopp är 24/4

För de som gått på alla SM det här läsåret (Budget-SM, Glögg-SM och Revisions-SM) kommer få en trevlig överraskning, så har du gått på de tidigare tre vill du inte missa detta möte!

Sektionsmötet(SM) är datasektionens högsta beslutande organ. Det är här som våra medlemmar föreslår och röstar om vad sektionen ska göra. Kanske ska vi köpa en en läskmaskin, skaffa bil eller starta en ny nämnd.

Även om du känner att du inte vet så mycket om sektionen, så ska du självklart komma ändå! Detta är din chans att påverka, och att se hur sektionen verkligen fungerar.

Om du har ett förslag att lägga, skriv då en text där du motiverar ditt förslag(en sk motion), och definerar ett antal att-satser som sektionen kan rösta om. Googla ordet “motion” för mer info, eller leta fram gamla protokoll på hemsidan för att se exempel. Hör av dig till D-rektoratet för hjälp!

Obs! Du måste ta med fotolegitimation och kårleg eller annan handling som styrker ditt medlemskap i datasektionen. Om du inte har ett kårleg än, så kan du få ett intyg av expeditionen i Nymble.

Karta: http://www.kth.se/polopoly_fs/1.327143!/Menu/general/column-content/attachment/Campus%20Valhallavägen%20-%20engelska%20april2013_karta.pdf

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

It is time for a chapter meeting.

Register for food here

You must bring a valid student Union id!

When: 11th of May
Time: 17.30
Where: B2

There will be food and “fika” on the meeting. (“Fika” is for example coffe/the and cookies)

Last day to send in motions is 24/4

Those who have gone to all previous SM’s during this school-year (Budget-SM, Glögg-SM and Revisions-SM) will receive a nice surprise. So if you have attended all three previous meetings, you do not want to miss this one!

Map: http://www.kth.se/polopoly_fs/1.327143!/Menu/general/column-content/attachment/Campus%20Valhallavägen%20-%20engelska%20april2013_karta.pdf