Prylis sista dag.

Jaha, idag är sista dagen som jag är Prylmånglare. Idag gjorde jag klart all bokföring. I lördags hade jag genomgång med Aron så han är helt insatt i vad posten innebär. Det har varit ett fantastiskt år, mycket har jag gjort såsom tryckt upp nya märken (Kommen, Tardis, Milkshake, Achievement), beställt in tröjor till sektionen, slitit med ovvar och sist men absolut inte minst, sångboken. Av allt jag lämnar efter mig så är det den jag är mest stolt över. 8 månader jobbade jag. Den är jättebra och jag har därför tillåtelse att skryta hur mycket jag vill!
Tack för 2013, Datasektionen. Jag har älskat varje sekund av posten. Det har varit en stor ära att få vara eran Prylmånglare, och jag är helt säker på att Aron kommer göra ett fantastiskt jobb.
Och ja, jag kommer att svara på “Prylis” i flera år frammåt.

Vad innebär överlämning?

För alla er som är oroliga, och jag vet att många är, så har jag ordnat med allt för Aron. Om ni inte hämtat ut eran sångbok som ni betalade för förra året, eller erat startkit som ni köpte tillsammans med ovven, eller fick fel storlek på sagt klädesplagg och vill byta, så kan Aron fixa det. Han vet. Allt sånt överlämnades i och med att Aron blir Prylmånglare, då det tillhör Prylis-hive-mindset. Vid midnatt kommer Aron att träffas av en blå, gul, röd och grön blixt och han får reda på allt han behöver veta. Oroa er inte.

Tack för denna tid som Prylis! Det har varit en enorm ära, och för sista gången, avslutar jag med:

Prylmånglare, Konglig Datasektion.