Årskursmärken! (ETTAN!!! TITTA HIT!!!)

Hejsan Ettan! Prylis här!

Något utav det sista som en prylmånglare gör varje år (och oftast innan denne går av posten) är att hjälpa ettan välja årskursmärke. Och självklart är inte jag något undantag! Jag har sett att ni väldigt duktigt redan börjat, men det är långt ifrån valt! Alla är välkommna att ge bidrag, och alla ettor är välkomna att rösta.

Information om hur ni gör märken finns här

Hur röstningen kommer gå till

Vi kommer kapa en pub av DKM, då alla vet att Dataloger gör dom bästa besluten på en onsdagspub. Detta kommer vi att göra den 11/12, alltså nästa onsdag. OBS: Sista tillfälle för inlämning är klockan 16 samma dag. Då får jag tid att ordna allt.

På puben kommer alla alternativ att visas, och vi kommer först att rösta på ett motiv. Sedan en text som ska vara på den. På plats kommer alla att få komma på vad det ska vara för text, det är inget som ska in innan (oavsett om den som gjorde märket hade en ide eller inte).

Då detta är en viktig del för eran årskurs är det viktigt att så många som möjligt kommer. Förra året var vi ca 10 pers och det blev en fisk som sköt laser med en hatt på. Just sayin’. Kom och påverka!

Frågor på design? Tveka inte att fråga en kompis. Eller TM. Frågor på inlämning? Maila mig. Eller fråga en kompis. Bara du får svar. prylis@d.kth.se nås jag lättast på.

Prylmånglare, Konglig Datasektionen.