Nu är det snart dags för urnval!

Till posterna som Sektionsordförande och Vice Sektionsordförande kommer det att ske ett digitalt urnval.

Urnvalet öppnar på torsdag och det innebär att sektionens medlemmar kommer kunna gå in och rösta i valet av Sektionsordförande och Vice Sektionsordförande.

Urnvalet är öppet från torsdag fram till Glögg-SM där resultatet också meddelas. Därför vill vi också gå ut med en uppmaning till de som kanske har funderat på att kandidera till någon av dessa poster att ta ett beslut i frågan innan torsdag för att de ska få samma chans som övriga kandidater i valet.

Känner du någon som borde vara nominerad men inte är det? Ta en titt på valsidan och skicka ett mail till Valberedningen!

På måndag den 9:e hålls en kandidatutfrågning kl 12 i E2 där de som kandiderar till Sektionsordförande och Vice Sektionsordförande kommer att hålla en kortare presentation för att sedan svara på frågor från sektionens medlemmar.

Det här är ett ypperligt tillfälle att få en bättre uppfattning om kandidaterna och vi i Valberedningen hoppas få se många av er där! Om ni anmäler er på länken nedan bjuder sektionen dessutom på lunch så långt det räcker!

Anmälan till kandidatutfrågning