Frivilliga till Promoveringscermonin

Här kommer en förfrågan till alla dataloger för att hitta frivilliga till Promoveringscermonin, anmäl er vetja :)

“Den 15e november äger årets promoveringsceremoni rum i Stockholms stadshus. Under promoveringen installeras nytilltredda professorer på KTH, de doktorander som disputerat under året tar emot sina diplom, och olika priser och stipendier delas ut. För att ceremonin ska fungera letar vi nu efter ett antal duktiga marskalkar som kan hjälpa till med organisationen.

Arbetet för marskalkarna består kort och gott i att guida de medverkande genom ceremonin, ta hand om deras gäster och helt enkelt hjälpa till att göra promoveringentill en oförglömlig kväll. Som tack för arbetet under dagen får man efter ceremonin vara med på den pampiga bankett som hålls i Gyllene salen. Otroligt god mat och fantastiskt sällskap utlovas! Efter middagen blir detdessutom dans i Blå hallen och vanligtvis fest hela nattenJ

Arbetstiderna den 15e kommer bli ungefär 13.00-20.00 + bankett och dans. Utöver det kommer vi den 11enovember hålla en obligatorisk utbildning klockan 17.00-19.00 för samtliga deltagare.

Klädsel under ceremonin är högtidsdräkt (frack för herrar, långklänning för damer) med vita handskar (korta för herrar, långa för damer) samt schmeck.

Vi vill gärna ha en så blandad marskalkskår som möjligt, med representanter från hela KTH, så vi skulle bli otroligt tacksamma om ni kunde hjälpa oss sprida informationen inom er sektion!

Har ni några frågor tveka inte att höra av er påovermarskalk@kth.se, och om ni vill vara med (så klart, det är fantastiskt kul!) hittar ni intresseanmälan här:

tinyurl.com/promovering2013

Hoppas vi ses i Stadshuset!”

Med vänliga hälsningar
Övermarskalk, Moa Wijkmark
Btr. övermarskalk, Axel Werin