Korrektur Sångboken

Hej Alla sektionsmedlemmar!

Vi i sångboksgruppen har jobbat hårt med våran sångbok, och nu är det inte långt kvar. Vi hoppas på att snart kunna skicka sångboken till tryckeriet, men innan vi gör detta skulle vi behöva hjälp med att korrekturläsa sångboken. Det kan förekomma felstavningar, dåliga val och trötthet (kan tolkas som lathet, men då vi jobbat ganska mycket skulle jag inte säga det) i sångboken och då är det bra med nya ögon som kollar på den och berättar för oss vart det är fel. Vi är därför oändligt tacksamma för alla som vill korrekturläsa den.

Vad det innebär

Du skriver upp dig med din mail. När vi har en pdf som vi är nöjda med kommer du få den på din mail, vi har som mål att det ska vara i mitten av oktober. Du har sedan 1-3 dagar på dig att läsa igenom denna (jag vill få ut sångboken snabbt), och jag kommer att skriva in ditt namn i sångboken för att tacka för din hjälp (detta är frivilligt).

Anmälan

Du kan du anmäla dig på denna länk

Om du inte gör det

Om du väljer att inte korrekturläsa sångboken avsäger du dig all rätt att prata negativt om den. Du får alltså ALDRIG klaga, varken på utseende, stavning eller utformning. Du kunde ha varit med och påverka, men du valde att inte göra det. Därför har du ingen rätt att säga något.

Prylmånglare, Konglig Datasektion