TRÖJOR!!!!!!

Ovven är ett fantastiskt plagg, det måste alla hålla med om.
Vare sig du har något enstaka märke*, 50 märken**, hundra märken, drunknar i märken, är ett levande märke, eller har gjort annat med din ovve, såsom sytt med annat tyg, skrivit ditt namn i bildäck eller rivit den mitt itu, så är den fantastisk.
Men, när allt kommer omkring, så är det bara en ovve. Den kanske luktar lite, är lite otymplig och en varm dag är den en bastu. I have the solution!
I några år nu har sektionen hållt på och designat tröjor, och nu har vi några påväg! Dom funkar bra med en nedkabbad ovve, ett par shorts, bara underkläder eller en balklänning. Eller inte, men gör som du vill. Detta är iallafall ett plagg relevant för sektionen som får vistas i tvättmaskinen utan datalogen! O.o I know, scary.
Det finns tre tröjor, en vit med loggor för olika nämnder, en svart med våran logga i vitt på sidan och en cerise med ett vitt ascii. Länk för mer info
På denna länk finns det bilder på dom tre tröjorna (det är inte på riktigt; dom som gjorde tröjorna ritade tryck och på datorn klistrade på en bild av en tröja) och det finns även en storleksguide med info om tröjorna.
OBS: Den svartvita kommer vara en annan sorts tröja, och kommer att tillverkas som en tub. Detta är för att det ska kunna vara ett tryck under armen. Det trycket kan också vara mindre på vissa storlekar än vad bilden visar.
Beräknat pris är ca 70 kr/st, ganska osäkert i dagsläget. Det beror på hur många som beställer. Jag kommer göra någon sorts prissänkning på några kronor vid köp av alla tre.
Länk till anmälan
Sista anmälningsdag: 9 maj klockan 12.
Beräknad ankomst: ca 2 veckor efter sista anmälningsdag. Kommer ställa mig i skolan, så uppskattar om folk kommer och hämtar.
Tryckmetod: Screentryck.
Då man bara kan trycka upp i stora upplagor, så kan det ta lång tid innan detta görs igen. Så räkna inte med en annan gång att köpa.

XBOX: Det verkar som om väldigt få har hört om detta. Spread the word people!

[*]= Skäms! Kom till mig så fixart.
[**]= Bravo! Har du achievement-märket ännu?
[***]= Kan tyvärr inte lova att det är ovve-cerise, chansen är liten. Men cerise kommer den ändå att kallas!