Tekniska Högskolans Studentkonsulter (THSK) söker drivna konsulter!

Du kommer få chansen att bygga upp ett nätverk av värdefulla kontakter, utvecklas och ha kul – både med näringsliv och med studenter från olika utbildningsområden.

THSK är ett nystartat företag som erbjuder näringslivet kvalificerade konsulttjänster inom alla KTH:s utbildningsområden, till konkurrenskraftiga priser. THSK drivs enbart av studenter och är en unik möjlighet för dig att under studietiden få chans att tillämpa dina kunskaper från KTH i praktiken samtidigt som du får testa på arbetet som konsult.

För att vara en framgångsrik konsult krävs det att både vara analytisk och strukturerad samt att man har ett stort engagemang för konsultyrket och THSK. Redan från början får konsulter stort ansvar att själv styra sitt arbete. Krav från THSK är att man ska kunna arbeta internt minst 2 timmar per vecka med arbetsuppgifter som att pitcha projektidéer, planera projekt eller kontakta företag. Det är till stor fördel om du är genuint intresserad av programmering inom både design och mjukvaruarkitektur, att du behärskar olika verktyg och språk inom programmering samt att du är intresserad av alla delar som konsultyrket erbjuder.

Du är varmt välkommen med din ansökan via www.thskonsulter.se. Vi har begränsat antal platser och uppmuntrar därför att ansöka så snarast då vi tillsätter konsulter löpande.