Valberedningen rekryterar

De senaste åren har valberedningen varit en enmansshow eller i bästa fall två personer som drivit – detta har gjort att det inte varit möjligt att söka och presentera en lista av kandidater.Jag har som ambition att till nästa SM jobba i en mindre grupp för att där det inte dyker upp naturliga kandidater söka efter sådana och se till att vi även nästa termin har motiverade och skarpa människor på poster där de bör vara.

Därför söker jag nu sektionsmedlemmar från olika årskurser och umgängeskretsar som vill vara med och forma sektionens framtid. Som ordförande kommer jag enhälligt att välja ett litet antal av de som visar sig intresserade och dessa kommer att bilda den nya valberedningen. Arbetet kommer i första hand vara ett mindre antal arbetsmöten löpande under året, samt för de som känner att de kan, en lunch med urnan under urnval. Arbetsbördan är kort sagt liten, men era tankar och åsikter värderas högt.

De som känner att det här är något intressant får gärna ta kontakt med mig på valfritt sätt, exempelvis skicka ett mail till valberedning@d.kth.se