Excitera MobileCup Rekryterar!

Just nu söker vi efter engagerade och glada studenter till Sveriges bästa idétävling inom det heta området mobila applikationer. Excitera MobileCup är ett studentdrivet projekt som håller på fram till slutet av våren. Det finns inga speciella krav på erfarenhet för att söka, engagemang och glädje är de tyngsta meriterna för oss. Så ta chansen att sätta en guldstjärna på CV:t med lite projekterfarenhet utanför studierna!

Vi söker efter:

IT‐ansvarig, Design och underhåll av mobilecup.se. Vill du snygga till sidan och tycker
om att göra användbara webbsidor hoppas vi du söker!

PR‐ansvarig, Ansvar för marknadsföring av tävlingen och events. Gillar du att synas
och prata med folk är detta för dig!

Företagsgruppen, Kontaktar potentiella sponsorer och anordnar events. Ta chansen
att prata med intressanta personer på företag och lär dig mer om “den riktiga”
världen!

Vid intresse skicka ett mail, med en liten kort text om dig och en motivering, till Lillemor på lillemor@mobilecup.se. Vi ser fram emot att höra från Dig!

Om Excitera MobileCup
MobileCup är en årlig tävling där studenter tävlar med sina bästa idéer kring mobila applikationer. Tävlingen arrangeras av studenter från olika högskolor i Stockholm och andra frivilliga, under överinseende av Stockholms Studentdrivna Entreprenörskapsförening.

Syftet med tävlingen förutom att alla som är med ska ha så roligt som möjligt är att, inspirera deltagarna att ta ytterligare ett steg när tävlingen är klar och förhoppningsvis kunna komma ut med en egen applikation. Vi vill ge studenterna möjlighet att träffa och ta kontakt med människor från arbetslivet som kan vara en viktig faktor när examen har avlagts.