Sjöland & Thyselius söker en sommarjobbare för systemutvecklingsarbete

Sök utmanande sommarjobb på Sjöland & Thyselius

Sjöland & Thyselius söker en sommarjobbare för systemutvecklingsarbete.

Under sommarveckorna kommer du att hjälpa till i ett av våra kundprojekt. Din arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i Stockholm på Hälsingegatan 43, 10 tr.

Projektet är delvis matematiskt och du bör vara duktig i matematik samt ha goda programmeringskunskaper. Du kommer att hjälpa till med olika delar av projektet, t.ex. programvaruutveckling, test och dokumentation beroende på vilka arbetsuppgifter som prioriteras under sommarveckorna.

Företrädesvis studerar du till att bli civilingenjör, datorvetare eller motsvarande och är i slutet av din utbildning. Vi ser sommarjobb som ett sätt att etablera kontakt för eventuellt senare examensarbete.

På Sjöland & Thyselius eftersträvar vi en jämn könsfördelning och ser gärna att kvinnor söker. Svenskt medborgarskap krävs.

För mer information kan du kontakta sommarjobbets handledare Nils Höglund (070-575 84 10) eller VD Erik Eklöf (08-587 623 00).

Vi kommer att löpande gå igenom ansökningar. Skicka din ansökan med bifogat CV till Nils Höglund (nils.hoglund@st.se). Sista ansökningsdag är 31 maj.