Systemutvecklare och problemlösare till Adlibris

Tar du snart examen eller har något års erfarenhet? Vill du jobba som systemutvecklare och vara delaktig i hela utvecklingskedjan? Vill du jobba i ett framgångsrikt, entreprenörsdrivet företag med kontor i City? Isåfall ska du läsa vidare!

Adlibris är Nordens största bokhandel med en årsomsättning på över en miljard kronor. Företaget är “ungt” med en medelålder på drygt 30 år. Bland de anställda finns bland andra litteraturvetare, ekonomer och tekniker. Idag sysselsätter vi 50 personer på kontoret i centrala Stockholm och under högsäsong nära 200 personer vid distributionscentralen i Morgongåva. Adlibris ingår i Bonnierkoncernen.

Vi vill nu förstärka vår utvecklingsavdelning, navet i Adlibris, med två utvecklare.

Om tjänsten
Vi tror att vi kan erbjuda dig marknadens roligaste utvecklarjobb. Du får möjlighet att arbeta med hela utvecklingsprocessen, från design och programmering till implementation. Då nästan alla våra system är egenutvecklade erbjuder vi frihet och variation, stort eget ansvar och utlopp för din kreativitet.

Du kommer att få arbeta med utveckling av flera olika typer av system, bland annat följande:

  • Vårt prisbelönta logistiksystem
  • Vårt automatiserade order- och faktureringssystem
  • Vår sajt (100 000 dagliga besökare)
  • Vårt backofficesystem
  • Tjänster för nya marknader (t.ex. digitala medier och mobila plattformar)
    På Adlibris arbetar vi i huvudsak med ASP.NET, VB.NET och SQL Server 2008.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse för programmering, utveckling och teknik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i VB.NET och ASP.NET 4.0. Vi tror också att du har goda kunskaper i SQL och gärna har erfarenhet från MS SQL Server.

Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo. Hos oss får du mycket frihet, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt.

Vad vi erbjuder dig
Några av de saker vi som jobbar som utvecklare på Adlibris värdesätter högt idag är:

  • Adlibris är ett mycket framgångsrikt och entreprenörsdrivet företag som samtidigt har fördelarna av att vara en del i en stor koncern, Bonnierkoncernen.
  • Vi sitter i fina lokaler på Sveavägen (T-Hötorget) i centrala Stockholm.
  • Utvecklingsavdelningen består av ett drivet och duktigt gäng utvecklare med god stämning
  • Stor möjlighet att själv styra över dina arbetstider och att påverka dina arbetsuppgifter
  • Som utvecklare på Adlibris får du en stor bredd, då du får vara med i hela utvecklingskedjan och arbeta med många olika typer av system

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind, har du frågor eller funderingar är du välkommen att ta kontakt med Daniel Setterwall, rekryteringskonsult hos Dfind. Kontakta Daniel via daniel.setterwall@dfind.se eller 0733-43 47 81. Ansök till tjänsten på www.dfind.se. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.