Extrajobbet som kan vara starten på din karriär - Studentambassadör på Klarna

Året var 2005 och e-handeln hade då länge varit otrygg. Med en idé om att erbjuda trygga och enkla betalningslösningar startades samma år företaget Klarna. Sex år har gått och vi har vuxit till ett ambitiöst och kreativt gäng på 500 stycken. Vi har blivit utsedda till Årets företag -07 (skryt), ökat omsättningen med 13 570 % (statistik) och lyckats bli marknadsledande i Norden (fakta). Klarna är idag delägt av Investment AB Öresund och Sequoia Capital – ett bolag som såg samma potential i Google, YouTube och Apple Computer, som i oss. Det tycker vi är en bra början.

Vill du följa med på en resa utöver det vanliga?
Klarna söker studentambassadörer till KTH, Chalmers, Uppsala, Lund och Linköping

Arbetsuppgifter
För att fortsätta bygga våra relationer med studenter och universitet behöver vi nu fem Studentambassadörer som kan hjälpa till att bygga Klarnas nätverk ännu större!

Som ambassadör för Klarna är din roll att aktivt arbeta för att stärka Klarnas varumärke på ditt universitet. Du ska identifiera de allra bästa studenterna, slussa in dem till Klarna och ge oss tips på vilka personer vi ska hålla kontakt med. Sätt att göra detta på är att se till att Klarnas affischer alltid sitter uppe, att göra besök på föreläsningar för att prata om Klarna samt att hålla kontinuerlig kontakt med lärare och handledare på de relevanta utbildningarna.

Lyckas du öka kännedomen om Klarna och bredda vårt kontaktnät finns goda chanser för dig att börja din karriär hos oss efter examen!

Vi söker ambassadörer till KTH, Uppsala universitet, Chalmers, Lunds tekniska högskola och Linköpings tekniska högskola. Arbetet omfattar ca 5 timmar per vecka.

Uppdraget börjar med en kick-off i Stockholm i slutet av augusti 2011 där du får träffa dina kollegor från de andra universiteten. Vi har sedan träffar i Stockholm en gång per termin där du får chans att lära känna Klarna ännu mer och utbyta idéer med de andra ambassadörerna.

Vem är du?
Du är ingenjörsstudent, gärna inom IT, data eller teknisk fysik och har ungefär två år kvar av dina studier. Har du erfarenhet från försäljning eller arbeten med mycket kundkontakt är det meriterande. Vi ser det som en självklarhet att du vid sidan av dina studier har ett stort engagemang i studentföreningar eller motsvarande

Du är utåtriktad och tar gärna nya och många kontakter. Du trivs att arbeta under stort eget ansvar där endast du själv påverkar resultatet. Att du även är intresserad av Klarna och vill ta chansen att växa med oss ser vi som självklart!

Du vill…
… arbeta på ett av Sveriges mest snabbväxande företag där bara du själv sätter gränserna.
… ges möjlighet att påverka en snabbt växande organisation på en internationell marknad.
… ha en arbetsplats fylld med driv, entreprenörsanda och arbetsglädje.
Vi vill…
… att du satsar på oss lika mycket som vi satsar på dig. Du ska inte arbeta för Klarna, du ska arbeta med Klarna.

Antar du utmaningen?
Skicka CV, personligt brev och dina betyg till oss snarast. Samla dina bilagor i en pdf. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via vår hemsida, www.klarna.se/jobb.

Sök senast: 2011-06-02
Tillträde: Augusti 2011

Kontaktperson:
Sara Björklund
08-120 120 00

Välkommen med din ansökan!