Junior Systemutvecklare till branschledande mjukvaruföretag

Är du en duktig Systemutvecklare i början av din karriär? Trivs du med att arbeta med frihet under ansvar? Vill du bli del av en trevlig arbetsplats, där vi jobbar mot olika aktörer inom bygg och infrastruktur? Då vill vi komma i kontakt med dig!

I samband med expansion och flytt till nya, designade lokaler i vid Medborgarplatsen på Södermalm, söker vi på Adtollo Systems en Junior Systemutvecklare.

Arbetsuppgifter och kompetens
Som en del av vårt utvecklingsteam kommer du att arbeta med systemutvecklingens alla faser. Från kravfångst och utveckling till implementation. Våra projekt kan variera i längd och omfattning, därför är det viktigt att du trivs med variation i din vardag.

Vi arbetar primärt i C# och SQL, därför är det bra om du har erfarenhet av våra huvudtekniker. Vi tror att du har något års arbetslivserfarenhet av systemutveckling, men är du nyutexad dataingenjör eller systemvetare kan det också vara intressant för oss.

Hur passar du hos oss?
För att fungera i rollen som systemutvecklare tror vi att du är noggrann, kan se saker i ett holistiskt perspektiv och att du gillar problemlösning.

Vi tycker om att ha roligt på jobbet och är måna om att våra medarbetare är nöjda. Då och då ses vi allihop – inte ofta, men några gånger per år sammanstrålar vi på någon plats i världen. Förutom resor erbjuder vi självklart våra medarbetare förmånliga pensionsavtal och generösa friskvårdsbidrag.

Vi vill att jobbet skall vara viktigt för dig men vi är övertygade om att den goda balansen mellan arbete och fritid är det som gör oss framgångsrika på lång sikt.

Om Adtollo Systems
Adtollo Systems är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. Vi hjälper bland annat våra kunder med ritnings- och dokumenthantering, projekt- och IT-administration, GIS, karta och mät, eller rena beräkningsuppdrag. Allt som oftast är vi spindeln i nätet för beställare och entreprenörer i infrastrukturprojekt. Adtollo har kontor i Stockholm och Göteborg.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Adtollo Systems med Senior & Young. För att ansöka gå in på www.seniorandyoung.com. Har du frågor om tjänsten, ring rekryteringskonsult Carina Åkemark
0722-522371