Internationell Fadder på THS, HT-11!

Sök till en förtrollande tid som fadder och delta i den fantastiskt roliga internationella mottagningen. Den internationella mottagningen ger chansen att möta studenter från hela världen, samt skaffa nya vänskapsband med människor från andra sektioner.
Du kan fortfarande söka till den internationella mottagningen och läsa mer på:
http://www.t
hs.kth.se/25137/get-involved-in-the-international-orientation/

Då var det dags igen gott folk, THS International söker faddrar, hjärtat av THS Internationals organisation påstår jag. Som internationell fadder gör du en ovärderlig insats samtidigt som du har chansen att lära känna personer från hela världen!
Inte bara är det otroligt roligt att utföra fadderskap, man får även hjälpa till under den internationella mottagningen, samt även få festa med de internationella studenterna! Som extra grädde på moset, så får man även ett höjt medelbetyg med 0,2 med vilket man sen söker utlandsstudier med.
Skoj och nytta, på en och samma gång!

Känns det läskigt att söka själv, eller vill du ha en större grupp intisar?
Då kan du anmäla dig som internationell fadder tillsammans med en kompis. Ni två är då tillsammans faddrar åt en grupp på fyra till fem utbytesstudenter. Under punkten övrigt i fadderformuläret skriver du in Kompisfadder och namnet på den du vill vara fadder tillsammans med. Ni måste båda fylla i fadderformuläret.

Så vad väntar du på? Klicka här och anmäl dig redan idag!