Byte av Datas sektionslokal

Kära Dataloger,
efter många förseningar är det nu äntligen dags att byta sektionslokal!

Som ni säkert vet har datasektionen under en längre tid varit på väg att flytta till en ny och rymligare sektionslokal. Vårt nya utrymme, som vi delar med Media, ligger där den gamla kårbokhandeln låg på Osquars Backe 21.
—-
Arbetet på den nya lokalen har varit igång i månader och datum för flytt har ändrats ett antal gånger. Efter många om och men har vi nu äntligen fått ett inflyttningsdatum satt till torsdag kväll i nästa vecka, påskveckan, och vi har fram till måndagen efter på oss att tömma ESC. Eftersom städ- och flyttarbete kommer att skötas tisdag-torsdag kommer det därför bli svårt att nyttja lokalen alls under påskveckan. En del byggnadsarbete kommer fortfarande att behöva göras i vår nya lokal efter inflytt men förhoppningen är att det ska finnas en sprillans ny sektionlokal åt er när ni kommer tillbaka till campus efter långhelgen.

Om du känner att du har tid över och vill hjälpa till med städ/flyttarbete under veckan kan du kontakta Charlie Lindviken, Klubbmästare eller Andreas Falk, Ordförande.

Ha en glad påsk och förät er på godis så ses vi i den nya lokalen :D

Mvh

D-rektoratet