Scania InfoMate söker Utvecklare inom .Net

Vår framgång och framtid bygger på smarta IT-lösningar. Nu söker vi dig som brinner för utveckling av mjukvara inom .Net och dessutom ser möjligheterna med att jobba i ett teknikintensivt globalt företag.

Vår grupp, ILER, arbetar med både nyutveckling och förvaltning av applikationer som stödjer Scania R&Ds verksamhet, från administrativa stöd vid provningsverksamhet till stödsystem för IT i lastbilen.

Vi har möjlighet att arbeta med de senaste verktygen inom .Net och arbetar även med utveckling av nya kommande tjänster för Scanias marknad. Vi är en social grupp som värdesätter trivsel, delar med oss av vår kunskap och stöttar varandra.

Nu söker vi en ny medarbetare inom området .Net.

Din profil
Vi söker dig som nyligen avslutat eller inom kort avslutar en fullständig utbildning inom IT. Du vill nu utvecklas vidare inom områden som .Net och SQL. Du är nyfiken på och har ett intresse för systemdesign och arkitektur.

Du är hängiven ny teknik, är villig att lära dig mer och vill utvecklas både på det tekniska och personliga planet. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och tar vara på möjligheten att själv kunna bidra till förbättringar av arbetssätt och metoder.

Du trivs med att arbeta i team/projekt men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du är strukturerad, van att leda dig själv i rätt riktning, vågar ta egna beslut och har en stark servicekänsla. Vi tror även att du är en god kommunikatör som gillar att vara social med din omgivning.

Ytterligare information
För ytterligare information kontakta Jan Laestander (Scania Rekryteringscenter), tfn 073 988 36 13 eller Jessica Forsberg (Gruppchef), tfn 070 281 39 88.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan via http://karriar.scania.com/ senast 15 maj 2011.
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under
ansökningstiden.