Lunchföreläsning med Valtech

Genom att förena kreativitet med modern teknik och lättrörliga, agila, arbetssätt skapar våra konsulter smarta lösningar för webb och mobil.

Vi jobbar branschöverskridande med några av Sveriges största webbplatser. DN, Eniro, TV4, och Fritidsresor är några av våra kunder. Idag är webbutveckling ett brett område som spänner över massor av tekniker och produkter. Eftersom vi inte är leverantörsbundna är det din fantasi och ditt intresse som sätter gränserna. Det är kul att även appar efterfrågas mer och mer och nyss firade vi att den ljudmätare vi utvecklat för Arbetsmiljöverket låg 1:a på AppStore.

Teknik är vår passion. Utöver kundprojekten leker och labbar vi ständigt med nya tekniker för att upptäcka nytt och lära oss mer. Ambitionen är att jobba med de roligaste projekten och de grymmaste kollegorna. Helhjärtat agilt och med användningscentrerade metoder.

Onsdagen den 13 april kommer vi till KTH för att under en lunchföreläsning berätta mer om oss, hur vi jobbar och om det program vi erbjuder våra nyanställda konsulter. Lunchföreläsningen kommer att vara i E2, klockan 12-13.

Besök oss gärna på www.valtech.se för att få veta mer om oss.

Vi syns!

Anmäl dig till lunchföreläsningen här http://guestli.st/52563 för att få gratis lunch.