Giraff hjälper dig bli en framgångsrik IT-konsult!

På Giraff Data Konsult har vi mycket bra erfarenhet av att hjälpa nyutexaminerade högskolestudenter att utvecklas till framgångsrika IT-konsulter.
Du utvecklas kontinuerligt tillsammans med våra övriga konsulter och får jobba i intressanta och utvecklande uppdrag. Fortlöpande får du ta olika Microsoft och/eller Java certifieringar.
På våra labbkvällar umgås vi och lär känna varandra samtidigt som vi gemensamt lär oss nya tekniker.

Kom gärna och träffa Magnus och Johan som bl.a. utvecklat hela kundtjänst- och logistik applikationen åt företaget Middagsfrid. Magnus kom direkt från Mälardalens Högskola och Johan kom direkt från Blekinge Tekniska högskola. Bägge är flerfaldigt certifierade inom Microsoft och Johan också i Java.
Eller träffa Daniel som kom direkt från Högskolan i Östersund och nu efter fyra framgångsrika år har utvecklats till en efterfrågad systemutvecklare med ca 10 certifieringar inom Microsoft och erfarenhet från Resebranschen, Data Warehouse, Ekonomistyrning och Bilindustri.
Eller träffa Jonas som pluggat på KTH och numera är flerfaldigt certifierad både inom Microsoft och Java och har haft mycket intressanta uppdrag inom bank, försäkring och spelbranschen.

Gemensamt för alla dessa är att de kom direkt från högskolestudier och att de hade en stor fallenhet och intresse för systemutveckling. Tillsammans har vi utvecklats på ett mycket roligt och bra sätt.

Intresserad? Maila ditt CV och ett personligt brev till malou.kantus@giraff.se eller ring 08 – 28 16 50.
Mer info: www.giraff.se