Databas- och gui-utvecklare - deltid

Vår tidigare utvecklare har fått jobb på Google i Zürich, nu söker vi en duktig ersättare.

Kunna:
Du ska vara väl förtrogen med i första hand php, mysql, js, css och jobbar obehindrat i linux. Du har dokumenterad erfarenhet av att bygga och underhålla komplexa webbplatser/databasapplikationer. Du gillar problemlösning, att driva projekt och att ta ansvar.

Jobba med:
Du kommer i första hand att jobba med vidareutveckling av våra nuvarande två tjänster, dels med att införa ny funktionalitet, dels med att överföra vår ena plattform till ett nytt ramverk. Ytterligare projekt är i pipelinen.

Vi är:
Baltic Spot driver och utvecklar informationstjänster för den internationella sjöfarten med kunder huvudsakligen i Europa, runt Medelhavet och Svarta havet. Företaget har 7 anställda och en unik spetskompetens inom språkteknologi. Arbetsplatsen är belägen i Gamla Stan, i Stockholm, centralt, nära både T-bana och pendeltåg.

Ansök:
Ansök genom att maila CV, personligt brev och kodexempel till oss. Vi intervjuar löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Du når oss också på 08-4423160.