Wiraya söker utvecklare!

Wiraya erbjuder en unik webbtjänst för administration och distribution av automatiska röstsamtal. Genom ett användarvänligt webbverktyg kan Wirayas kunder snabbt och enkelt skapa unika samtals och SMS utskick och följa dessa i realtid direkt via webben.

Vad söker vi?
Vi söker dig som är intresserad av att bli en del i ett ungt och expansivt företag.
Du är en strukturerad team player med ett brinnande intresse för ny teknik
Du bör ha jobbat i 2-3 år med ASP .NET och objektbaserad programmering. Du bör även ha goda kunskaper inom Microsoft SQL, HTML, C#, HTML och CSS

Meriterande är även någon typ av erfarenhet av

  • Asterisk
  • EpiServer
  • SMS-gateways
  • IP-telefoni

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder rätt person ett utmanande jobb med konkurrenskraftiga villkor. Du kommer att leda utvecklingen av Wirayas plattform och delta i samtliga skeden av utvecklingen från idé till genomförande. Du kommer att få jobba i en snabbrörlig och lyhörd organisation med korta beslutsvägar.

Visionen är att Wiraya skall bli Europas ledande aktör för hantering av automatiska röstsamtal och att vara nummer ett i valet av samarbetspartner för tjänster inom automatiska samtalslösningar.
Wiraya strävar även efter att vara framstående i utvecklingen av branschen för att kunna erbjuda sina kunder de mest innovativa och tillförlitliga lösningarna och tjänsterna på marknaden. Wiraya samarbetar idag med ledande företag inom såväl den privata som den offentliga sektorn och tack vare en unik tjänst ser vi ett ständigt ökande intresse från alla typer av branscher.
Wiraya brinner för att hjälpa företag att förbättra och effektivisera sin kommunikation och ser fram emot att hjälpa ert företag att på ett kraftfullt och personligt sätt skapa effektiva och långsiktiga kundrelationer.

För mer information:
Kontakta vår VD Micha Gottfarb på telefon +46 (0) 709 35 53 93 eller via mail: micha@wiraya.com