Nyutexaminerade systemutvecklare och testare

Utifrån en ny syn på konsultrollen erbjuder Epsilon ett brett urval av expertis inom teknik och systemutveckling. Med en organisation som är nyfiken, alert och flexibel skapar vi lösningar som tillför våra kunder och medarbetare betydande växtkraft, både på kort och lång sikt.

Är du en driven och engagerad nyutexaminerad dataingenjör som vill jobba med systemutveckling eller test? Då har vi utmaningarna för dig!

Vi söker nu flera duktiga ingenjörer till uppdrag mot olika kunder, bland annat inom mediabranschen och inom produktutveckling av betalterminaler.

Vi tror att du har:

  • Läst till civilingenjör inom data och har ett brinnande intresse för utveckling eller test
  • Erfarenhet eller ett stort intresse för utveckling i Microsoft.NET, eller mot Linux och Java, eller vill jobba med mjukvarutest

Som person är du:

  • Driven, pigg och engagerad i ditt arbete
  • Kvalitetsmedveten och målfokuserad
  • Social och utåtriktad.

I de här tjänsterna jobbar vi både med konsultuppdrag och med direkt rekrytering till kunderna, så tveka inte att skicka in din ansökan oavsett dina framtidsplaner! Sök tjänsten här

Välkommen in med din ansökan!

Enligt Universums undersökning KarriärBarometern 2010 är Epsilon, för fjärde året i rad, en av Sveriges bästa arbetsgivare. Undersökningen genomförs årligen och omfattar intervjuer med närmare 29 000 yrkesverksamma akademiker som fått betygsätta sin arbetsgivare.