I behov av ett extrajobb?

Sentor är ett IT-säkerhetsföretag med spetskompetens inom incidentanalys och IT-säkerhetsutredningar. Vi realtidsövervakar företagsnätverk 24/7 och söker nu mer personal till vår SOC (Security Operations Center). Vi söker dig som har bra insikt i hur datorer och nätverk fungerar utifrån ett säkerhetsperspektiv. Vidare skall du vara ansvarskännande och pålitlig. Allt för att våra kunder skall kunna sova gott i vetskap om att vi säkrar deras nätverk.

Med mjukvara som Snort och en mängd egenutvecklade system realtidsövervakas trafiken och genererar larm vid intrång, attacker och annan oönskad aktivitet. Din uppgift är att reagera på och analysera de larm som kommer in.

Arbetstiden är förlagd till nätter och helger. Schemat läggs i början av månaden och du bestämmer då själv hur mycket och när du vill jobba. Arbetet brukar med andra ord gå bra att kombinera med studier.

Grundkrav för jobbet är ansvarskännande och baskunskaper i UNIX/Linux, Windows och nätverkssäkerhet. Meriterande är även kunskaper i nätverksprotokoll och utbildning i nätverkssäkerhet. Då vi även har internationella kunder är det ett krav att du kan formulera dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Var: Blasieholmen, Stockholm
När: Nätter och helger
Typ: Timanställning
Start: Du kan börja omgående

Det här är en chans att få arbeta på ett av de mest spännande företagen i IT-Sverige och en meriterande start på en karriär inom IT-säkerhet.

Intresserad eller har du frågor? Kontakta mattias.levin@sentor.se, SOC-ansvarig.