Systemutvecklare för bygga morgondagens larmsystem (även deltidsarbete)

Gardio är ett litet och ganska nystartat företag som utvecklar och inom kort skall lansera en helt ny typ av hemlarmstjänst som kommer att förändra bilden av vad ett hemlarm skall vara. Larmet bygger på trådlösa webbkameror med intelligent videoanalys för detektera otillåtna rörelser och en Android-baserad touchpanel innanför dörren. Kunden kan alltid komma åt sitt larm via webben, mobilen, Android- och Iphone-app etc. Larmet är kopplat via nätet till en central larmserver som övervakar alla larmsystem, hanterar processerna vid larm, bildnotifieringar till användare när något hänt (barnen kommit hem, städhjälpen sen, inbrott…), eskaleringar till larmcentral, etc.

Gardio söker nu systemutvecklare och programmerare för att vidareutveckla denna tjänst till att bli ännu bättre.

Du skall vara duktig på de vanliga sakerna när det gäller systemutveckling. OO, DDD, IoC, TDD osv. Vi jobbar primärt med en relativt liten verktygslåda bestående av Spring, JPA, JMS, JUnit, Mockito och maven. Har du jobbat med skalbarhet och/eller hög tillgänglighet tidigare så är det ett plus (Extra mycket plus om man har erfarenhet från MongoDB och CQRS-ramverk.)

Vi är ett litet entreprenörsteam med mycket passion för att förändra världen, och letar efter Dig som vill dela den passionen med oss. Du kommer att få stort ansvar, jobba med riktigt duktiga personer, och det du gör kommer att märkas!

För att ansöka, kontakta Sven Hålling, 0705-825 323, sven.halling@gardio.se