Kairos Future Analytics söker en driven och innovativ projektledare/utvecklare

Om tjänsten
Kairos Future Analytics utvecklar och säljer system för omvärldsbevakning i bloggar, twitter och Facebook för kunder i Sverige och utomlands. Vårt system SoMe Tracker används av ledande svenska företag och organisationer för att bevaka sin närvaro i sociala medier. Vi söker nu en person som kan agera projektledare för detta system samt vidareutveckla det för att ständigt ligga i linje med marknadens behov.

Arbetsbeskrivning
Du ska vara en driven person som kan arbeta självständigt och är initiativtagande. Du bör ha mycket goda erfarenheter kring utveckling av backendsystem men också en känsla för det grafiska. Som person är du en teamspelare med en positiv attityd och god inlärningsförmåga, och är inte rädd för att sätta dig in i saker du inte tidigare arbetat med. Vi söker dig som tidigare har arbetat med mjukvaruutveckling och gärna även projektledning.

Bland annat tror vi att följande stämmer in på dig:

  • minst 2 års yrkeserfarenhet av webbutveckling
  • mycket goda kunskaper inom PHP och MySQL
  • kunskaper inom HTML/XHTML, CSS, JavaScript (gärna jQuery)

Meriterande erfarenheter/kunskaper:

  • C/C++ (GNU), Python, Sphinx
  • God matematisk förståelse (gärna högskolestudier)

Ansökan
Tjänsten avser heltid alternativt deltid med placering i Stockholm. För ansökan och frågor kontakta Jens Svensson (jens.svensson@a3j.se, 073 – 633 98 03)