Soffpotatisar sökes!

Hösten 2010 och våren 2011 har du som studerar på KTH en unik möjlighet då KTH-Hallen kommer driva projektet “Aktiva Studenter”. Sveriges Akademiska Idrottsförbund och Allmänna Arvsfonden gör det möjligt för oss att för första året genomföra Aktiva Studenter och vi hoppas på en fortsättning även nästkommande år.

Aktiva Studenter riktar sig till dig som känner att du vill göra en förändring i ditt liv. Ett aktivt liv kan ha positiva effekter på både fysiskt och psykiskt välbefinnande och kan därmed förbättra kondition, styrka, sömn, studieförmåga, och mycker mer.

Under hösten 2010 med start mitten oktober kommer vi träffas två gånger i veckan och under våren 2010 fram till mars/april ses vi en gång i veckan, varje träff är 60 minuter. Gruppen består av max 30 personer och vi kommer testa en mängd olika fysiska aktiviteter anpassade för gruppen. Då vi vet att dessa kurser ofta lockar flest kvinnliga deltagare vill vi speciellt betona att kursen även riktar sig för män.

Förrutom de schemalagda träffarna får du träningskort på KTH-Hallen under kurstiden, två testtillfällen före och efter kursen, 3 personliga träningar och mycket mer. Värdet för allt detta är över 5000 kronor men du betalar bara anmälningsavgift på 350 kr samt en depositionsavgift på 500 kr som du får tillbaka efter kursen under förutsättning att du deltagit på minst 70% av träffarna.

För frågor och intresseanmälan kontakta Anna på KTH-Hallen.