Logica söker nyutexaminerade systemutvecklare

Logica i Östersund står inför en spännande expansion då vi inom Logica blivit utsedd till att verka som en central leveransenhet. Vi är idag ca 75 medarbetare och siktar på att expandera till 100 som ett första steg.

Östersundsenheten har lång historik av att utveckla it-system inom flera olika verksamheter och tekniker, allt ifrån Flygvapnet och JAS till Telia och basstationer. Vi jobbar nästan uteslutande med åtaganden i projektform inom både nyutveckling och förvaltning av system.
Du kommer att ingå i ett team med mycket kompetenta medarbetare i en miljö med högt i tak.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden som kan löpa under flera år. Projekten drivs företrädelsevis i form av s.k. åtaganden där arbetet sker i egna lokaler, men alltid i nära samarbete med våra kunder, och i förekommande fall även tillsammans med våra nationella och internationella kollegor på Logica. Arbetet utförs med stöd av Logicas etablerade metoder och utvecklingsprocesser som baseras på branschstandarder.

Vi erbjuder en personlig karriärsplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område och inom kompetensområden som kompletterar rollen med exempelvis branschfokus och ledarutveckling.

Mer information om tjänsterna hittar du på vår hemsida www.logica.se under Östersund.