Datasektionen flyttar i höst

På Extra-SM beslutades att Datasektionens officiella åsikt är att vi vill flytta från ESCapen på Osquars Backe 8 till det som idag är kårbokhandeln tillsammans med Sektionen för Medieteknik. Det är dock inte Datasektionen som bestämmer var vår sektionslokal ska ligga eller med vilka vi ska dela lokal, utan det bestäms av den Studiesocialt ansvarige på THS.

Nu har vi fått besked om att beslutet är fattat från THS sida och att vi faktiskt kommer att flytta i höst. Flytten kommer inte ske till terminsstarten, eftersom kårbokhandeln både måste hinna flytta ut först och en renovering av lokalen göras för att den ska gå att använda som sektionslokal. Planen är istället att flytten ska ske senare under hösten – det är oklart exakt när, men det ska vara efter att mottagningen har avslutats.

Vår nuvarande lokal på Osquars Backe 8 kommer att delas av Sektionen för civilingenjör och lärare (CL) och sektionen för det nystartade programmet Energi- och Miljöteknik (EMT).

Det är fortfarande mycket som är oklart om flytten samt renoveringen som ska genomföras av en lokalplaneringsgrupp på KTH efter diskussion med oss och Media. Uppdaterad information kommer här på sektionens hemsida samt på Facebooksidan för flytten när vi får reda på mer.

Beslutad lösning för sektionslokalerna i höst: (.ods | .xlsx | .pdf | .png )
Planskiss över nuvarande kårbokhandeln (samt delar av KTHB): (.png)