Salsvärdar sökes

För att få bättre ordning i terminalsalarna kommer det att göras ett försök med salsvärdar nu under terminen. Vad detta kommer innebära i detalj är inte helt bestämt, utan bestäms av salsvärdarna och Nada gemensamt. Generellt sätt dock är tanken att studenter som normalt är i terminalsalarna ganska ofta tittar till salen lite extra när de väl är där, det är alltså inte tänkt att man ska vara där mer än man är normalt. Salsvärdarna kommer självklart få ersättning för detta, även denna bestäms av salsvärdarna och Nada gemensamt.

Nada har bett sektionen att rekommendera fem eller sex lämpliga studenter, så känner du att du hänger mycket i terminalsalarna och att du skulle passa för detta så hör av dig till mig via e-post, gärna med info om vilka/vilken sal du är i mest och ungefär hur ofta, så ska jag försöka pussla ihop en rekommendation med en så blandad grupp som möjligt.

Almänna frågor kan vi försöka ta i kommentarerna till denna nyhet så får så många som möjligt ta del av dem och deras svar.