Excitera Innovation Challenge

Är du redo för utmaningen?
Nu på tisdagen den 3 mars kl 17:30 går startskottet för Excitera Innovation Challenge 2009. Under kvällen kommer fyra olika forskningscase kommer att presentera och kvällen gästas av de fantastiska talarna Maria Gustafsson från Miku och Yubicos grundare Stina Ehrensvärd. Vi bjuder på mat och dryck! Anmäl dig till eventet på www.innovationchallenge.se för att ha en chans att vinna en Ipod shuffle!

Så kom på EIC’s Kick-off nu på tisdag (3 mars) i KTH Kårhuset kl:17.30, där du kommer bli inspirerad och få reda på vad du vinner på att delta i årets grymmaste tävling!

Excitera Innovation Challenge är en entreprenörskapstävling där studenter skriver innovationsplaner utifrån forskningsresultat från KTH. Inför varje tävlingsomgång presenteras att antal forskningsresultat som de tävlande får välja mellan. Därefter påbörjas arbetet med att ta fram en idé där forskningsresultatet används i en produkt eller tjänst. Varje lag består av en till tre deltagare. EIC anordnades första gången 2002 och är öppen för studenter från hela Sverige, oavsett studieinriktning.