Exjobb på Zystems

Zystems är ett snabbväxande och lönsamt företag inom en snabbt föränderlig del av IT-branschen. De fokuserar på systemintegration och arbetar uteslutande med att hjälpa medelstora och stora företag att strukturera informationsutbytet mellan olika system. Genom deras paketerade lösningar för systemintegration hjälper Zystems sina kunder att skapa en stabil och skalbar arkitektur för all typ av elektroniskt informationsutbyte. Med konceptet Baseline skapar de på kort tid en färdig struktur för all systemkommunikation både inom företaget och mot externa affärspartners.

Zystems är IBM-partner och bygger alla sina lösningar på IBM:s middlewareprodukter. Zystems har implementerat över 75 % av IBM:s integrationsplattformar som sålts i Sverige och är experter på det som ofta kallas för BAI; Business Application Integration. Zystems har ca 95 anställda och ingår sedan 2008 som ett helägt bolag i Enfo-koncernen.

Vill du veta mer om exjobben som finns och vad de innebär kan du läsa det [[här|http://www.d.kth.se/~tosve/PR/XJobb/exjobb_zystems.pdf]]