Seminarium om Studs 2008

Vill du åka på gratis studieresa världen runt och dessutom få 15 hp för det? Vill du veta hur Studs2008 har lyckats med det?

Vi från förra studieresan, Studs2008, åkte till Japan i 10 dagar och haft en oförglömlig upplevelse. Nu vill vi dela med oss vår erfarenhet från projektet och svara på eventuella frågor.

Studs är en långvarig tradition på Datasektionen och är för sistaårsstudenter, dvs för er som går i årskurs fyra eller fem nu. Är du intresserad av nästa studs eller bara vill höra om vad vi gjort så kom till . Alla årskurser är varmt välkomna till vårt seminarium.

För att få vara med på nästa års resa och få 15 hp måste det startas en ny studieresa, och det snart. Vi i Studs2008 kommer att hjälpa till i uppstarten och vi tror på att Studs2009 kan lyckas med mycket längre än 10 dagar och fler än ett land.

Är du intresserad av att vara med i Studs2009 men vet inte vem du ska kontakta, maila gärna [email protected]|mailto:[email protected]]] eller [[[email protected] så hjälper vi dig.