Mindwell Recruitment Event at Scandic Park Hotel, Stockholm

På Mindwell arrangerar vi en informationskväll den 6 december som vänder sig till Dig som under början av 2008 kommer att avsluta Dina studier. I februari planerar vi att starta en utbildning för tre till fem nyutexaminerade civilingenjörer och rekryteringen är i full gång.

Välkommen att träffa oss torsdagen den 6:e december. Vi ger en kort presentation, därefter följer mingel med förfriskningar och tilltugg där Du har möjlighet att ställa frågor till våra konsulter.

Plats: Scandic Park Hotel, Karlavägen 43, Stockholm

Tid: 19.00

Anmälan: Skicka ett mail med en kort presentation av Dig själv och Din inriktning snarast så återkommer vi till Dig. Antalet platser är begränsade.

Skicka din anmälan till: [email protected] Recruitment Event at Scandic Park Hotel, Stockholm, December 6th

Mindwell AB är ett konsultföretag med kontor i Stockholm, Zürich och Amsterdam som levererar tjänster till olika aktörer på de finansiella marknaderna, främst investmentbanker. Vi utvecklar och anpassar mjukvara för trading, risk management och back-office samt tillhandahåller rådgiving och kapacitet för processerna kring drift och underhåll av verksamhetskritiska system. Inom Mindwell kombinerer vi djupa finansiella kunskaper och bred erfarenhet på området med teknisk kunskap vilket ger oss en förmåga att utveckla stabila och driftsäkra lösningar för värdering/prissättning, riskkontroll, rapportering mm. Våra kunder består till hälften av Stockholmsbaserade investmentbanker och fondförvaltare, andra hälften är banker i Tyskland, Schweiz på Island och i London. Vi har idag 44 personer anställda vid våra tre kontor. Under 2008 planerar vi att växa till ca 55 konsulter.