Swedish Game Awards söker utvecklare till webbteamet

Swedish Game Awards är Sveriges största spelutvecklingstävling, och drivs ideellt av studenter i entreprenörskapsföreningen Excitera vid KTH. Nyligen lanserade Swedish Game Awards en ambitiös community-orienterad webbsida med stor potential. Teamet bakom sidan har idag stort behov av förstärkning, främst vad gäller utvecklingen av den bakomliggande webbapplikationen.

Vi söker därför en webbprogrammerare med kunskaper i Ruby on Rails.

Bra förståelse av databaser och SQL, samt kunskaper i XHTML och CSS är plus.

Vad du får genom medverkan:
  • Erfarenhet i ett skarpt projekt med riktiga deadlines. Eftersom plattformen är ny har vi hela tiden features under utveckling, vissa features är hårt spikade till datum då allt måste fungera inför tävlingens deadlines.
  • Jobba i ett kompetent team som för närvarande består av en projektledare, en backend programmerare och två frontend programmerare och grafiker.
  • Du får chansen att synas och höras bland nyckelpersoner i den svenska spelbranchen då du förknippas med SGA och Excitera.
  • Knyt kontakter för framtida sammarbeten.

Låter detta intressant? Även om du inte passar in på ovanstående profil tycker jag du skall kontakta mig. Maila eller ring så kan vi snacka mer. Under tiden, ta en titt på sajten som den ser ut idag: http://www.gameawards.se

Steve Olofsson
Project Manager,
Swedish Game Awards 2008
+46705544370 / 0705544370
[email protected]