Åk på studieresa med en massa dataloger sommaren 2008

Går du årskurs fyra eller fem på Datateknik? Då har du möjlighet att följa med på Datasektionens första studieresa sedan 2002.

Tidigare år (innan bubblan sprack) brukade Datasektionen anordna en studieresa, Studs, för dataloger som snart skulle ta examen. Studs finansierades av företag inom vår bransch i utbyte mot att vi kom till företagen på företagspresentationer och liknande. Studs var heller ingen liten resa; en månad jorden runt blev det det år då Studs drog in som mest pengar.

Nu är det än en gång högkonjuktur och vad passar då bättre än en tårta? Jo, en Studs. Torsdag 1 november tänkte vi därför hålla det första stora planeringsmötet för Studs2008. Vill du deltaga så är det senast då du ska anmäla dig. Vi träffas i ESCapen kl 17:17. Om det behövs går vi därefter till en större lokal.

Själva resan kommer att äga rum sommaren 2008, mycket mer än så är inte planerat än utan det är det vi måste jobba med fram tills dess. Vart resan går beror självklart på hur mycket pengar vi får in, men alla som deltager kommer få vara med att bestämma. Det kommer dock inte bara vara att anmäla sig och sen få en gratis resa; alla som deltager kommer att hjälpa till med förberedelserna och insamlandet av pengar.

Är detta något för dig? Kom då på mötet på torsdag och anmäl dig. Kan du inte komma på mötet så maila mig på auno+studs AT kth PUNKT se|mailto:auno+studs AT kth PUNKT se]] innan dess. Har du några frågor så kan du maila antingen mig eller [[jennyboi+studs AT kth PUNKT se AT kth PUNKT se.

Står du redan på vår lista av intresserade så måste du ändå se till anmäla dig nu på mötet eller via mail om du inte kan komma då.

Hoppas vi ses på torsdag
Mikael Auno, D-04