Swedish Game Awards 2008 kickoff

Den 26 oktober arrangerar Sveriges största spelutvecklingstävling, Swedish Game Awards, årets första talarkväll på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm! Två talare kommer att finnas på plats samt en expertpanel med profiler från olika delar av den svenska spelindustrin.

Kvällens två talare är Christoffer Ekeroth som var med och tävlade i SGA07 med spelet “Gravitron Ultra”, vinnare av Best XNA Game, och Jens Bergensten som under förra årets tävling hamnade på andraplats i kategorin Best PC Game med spelet “Harvest”. Då bådas spel är på väg ut på marknaden kommer de att ge tips och tricks för ett vinnande spelkoncept.

Du kommer också att kunna ställa frågor till expertpanelen bestående av John Severinson (chefredaktör, FZ), Tommy Persson (advokat, Lawyer.se) och Johan Sjöberg (affärsutvecklare, Peligroso).

Kvällen fortsätter med snacks och testspelande av förra årets tävlingsbidrag “Gravitron Ultra” och “Harvest”. Ta chansen att mingla med spelutvecklare, experter och kanske även blivande lagmedlemmar inför Swedish Game Awards 2008!

Om du är seriöst interesserad av spelutveckling är SGA ett bra sätt och ställe att börja på.

Var? Kårhuset, Drottning Kristinas Väg 15
När? 17:00
Hur? Gå och mingla!

Mer info hittar du på http://www.sga.to/