Young Engineers Seminar - 14 november

SERutlyser även i år två resestipendier till seminariet i Bryssel om hur EU är uppbyggt och vad som görs för forskning, utveckling och utbildning inom unionen. Seminariet är ett samarrangemang mellan EUREL och EU.

Våra stipendiater från förra året tyckte så här: ”Att få uppleva EU-parlamentet och verkligen känna att man befinner sig i Europas hjärta kändes stort. Under konferensen fick vi lyssna på intressanta föredrag om bland annat utbytesprogrammet ERASMUS, hållbar energipolitik samt Galileo-projektet. Den största upplevelsen var dock att få träffa och nätverka med unga ingenjörer från olika delar av Europa”.

SER-stipendiet täcker resa och boende. Missa inte möjligheten – ansök senast den 28 oktober. Förutom dina kontaktuppgifter (namn, adress, även e-post och telefonnummer) önskar vi få reda på lite om dig samt en kort motivering till varför du önskar vara med på seminariet.

Maila ansökan till [email protected]

Så fort programmet är fastställt läggs det ut på vår hemsida www.ser.se. Du kan också gå in på EURELs hemsida http://www.eurel.org/Eurel/Activities/Young+Engineers+Seminar.htm

Rapport från tidigare seminarier finns på http://www.ser.se/sidor/elteknik.html
i nr 3/00, 1/01, 1/02, 1/03, 2/04, 1/05, 2/06 samt 1/07.