Sommarjobb på Kåren

THS webplats ska göras om. Därför efterlyses 2 genier som på heltid och i samarbete ser till att föreslagna strukturomvandlingar sker. Dels handlar det om att strukturera om befintlig information och dels att hitta och implementera ett nytt publiceringsverktyg samt editor ( i första hand Plone).

Den nya webbplatsen måste vara helt färdig och driftklar den 20/8-07. Så när och hur ni lägger upp arbetet är öppet för diskussion. I uppdraget ingår att: Göra om strukturen på webplatsen efter angivna önskemål, förbättra layouten enligt angivna önskemål, hitta ett bra publiceringsverktyg samt editor som fungerar tillsammans med Zope.

Person 1: Du har goda web-kunskaper och kan designa, bygga och implementera ett nytt publiceringsverktyg samt editor. I första hand ska du utreda om Plone är det för ändamålet rätta verktyget. Du bör ha erfarenhet av CMS/publiceringsverktyg. Det är även en fördel om du har insikt i systemutvecklingsarbete. Kanske är du systemvetare?

Person 2: Du kan Python-programmering och har goda web-kunskaper; främst CSS och mallar. Har du Zope -kunskaper så är det ett plus! Det är även en fördel om du har insikt i systemutvecklingsarbete. Kanske är du programmerare? Arbetet kommer att ske i nära samarbete mellan de två personerna samt med THS informatör. Ersättning enligt överenskommelse.

Är du intresserad? Hör av dig snarast till Josefin Viidas. Ansökan med tidplan inkommen senast den 15/3. info@t
hs.kth.se 08/070 790 98 06